Дебора взриви мрежата, като показа поредна доза сексапил. На новите постове тя показва майка си. Двете жени изглеждат повече от добре и гледат смело напред.

Под снимката Дебора написа „Мамо“ и сложи сърчице. Очевидно родителката й дава огромна подкрепа в тежкия момент. Двете изглеждат щастливи заедно.

Освен милата семейна снимка, Дебора показа и перфектното си тяло. За жалост то бе  обезобразено от Георги с макетно ножче.

Изглежда девойката е успяла да пребори депресията и направо грее. Тя прояви изключителен стоицизъм като се появи пред камерите и засне дуетна песен с Лидия. В клипа показа ужасяващите си белези пред цяла България. Песента надхвърля вече милион гледания. Продуцентът на млади звезди Галин решава да й подаде ръка, след като чува ангелския й глас.

Срещите с психолозите продължават. В момента всички се готвят за старта на делото, което по ирония на съдбата започва в Деня на влюбените - 14 февруари.

То ще се гледа в съда в Пловдив. Там бе прехвърлен казусът. Това стана, след като прокуратурата официално внесе обвинителния акт срещу Георги Георгиев, който е погнат за зверството, извършено с макетно ножче.

Източник: blitz.bg