Ирен Кривошиева най-после разкрита! Русокосата актриса, която емигрира в САЩ преди време, едва сега показа истинската си същност. Въпреки взаимоотношенията си със Стефан Данаилов в миналото, Ирен изобщо  не страдала за състоянието на Ламбо.

Великият и много обичан българския актьор Стефан Данаилов не е болен от левкемия, а от лимфом. Това бе потвърдено вчера от лекуващите го доктори. Причината за отключването на болестта обаче все още е определяна като стрес. Ламбо изключително много страдал от поведението на Ирен Кривошиева, от която има син. Тя непрекъснато го излагаше пред цяла България през последната година, като същото стори и Владко. На всичкото отгоре Ирен готви трета сватба, което направо е довършило нервната система на великия актьор и очевидно така се е стигнало до коварната болест лимфом.

LamboВеднага след диагностицирането на Стефан Данаилов, бруталната лъжа на Кривошиева излезе наяве. Тя никога не е обичала кинозвездата и това става ясно от нейното отношение към Ламбо. Ирен вече е в България, но нито веднъж не се е обадила на актьора, споделят близки до него. Нито се е позаинтересувала как е той, нито е показала някаква съпричастност. А досега Ирен Кривошиева твърдеше, че Стефан Данаилов е любовта на живота и. Всъщност обаче това явно са били приказки за трупане на рейтинг. В мига, в който разбра, че се говори за вината й Ламбо да се разболее, Ирен веднага се появи на хоризонта и започна по различни медии да отхвърля тази информация. Преди това тя нито за миг не се позаинтересува как е Данаилов и дали има нужда от подкрепа.

До дни Ламбо трябва да замине за Франция, където ще продължи лечението си. Лимфом е по-леката версия на рака на кръвта, отколкото е левкемията, и в начален стадий, в който е актьорът, е лечима болест. Успех на Стефан Данаилов! Той няма намерение да се предава , България е с него!