Кремена Халваджиян явно не търпи критика и се чувства перманентно права!Арменската съпруга Кремена Халваджиян

показа, че не търпи критика. И очевидно се смята за перманентно права, едва ли не последна инстанция. Припомняме, че преди броени дни тя избухна с пост в мрежата срещу провинциалистите. [caption id="attachment_406192" align="alignright" width="300"]Кремена Халваджиян Кремена Халваджиян сипе огън и жупел в профила си[/caption] Които, по думите й, цапали родната й София. Кремена Халваджиян дори си позволи да предложи визи и черен печат за посетителите на столицата, което взриви мрежата. Потребители така я нахраниха, че ще й държи сито доста време. Жената на Маги Халваджиян обаче вместо се извини, озлобя тотално. "Леле, що народ е разпознал себе си в поста ми за боклуците?! Чудесен повод да прочистя страницата си. То стана чудо-стигна се до политика, до предавания, до сладкарския род на мъжа ми... Ма не е истина просто!!!! Чак от телевизия ми звъняха за интервю! Когато напиша,обаче, на какъв хубав концерт съм била-отзвук никакъв. Днес две коли минаха на червено пред мен, много се извинявам- бяха с НЕсофийска регистрация. Но предполагам аз съм виновна, че изобщо си позволявам да ги забележа, след като имам неблагоразумието да съм софиянка!!!! Както се сещате имам стотици приятели от провинцията, които са невероятно стойностни хора и които много обичам.

И които разбраха за КОЙ проблем става дума, защото точно описах за КОИ провинциалисти говоря. И понеже се разбра по диалекта им, ако искате и за това ще се извиня - че изобщо го чух!? Даже другия път ще ангажирам софиянци да си хвърлят боклука, за да се чувствате по-добре!

Аз ли се излагам с поста си, или вие с цялата малоумна дискусия, с която очевидно защитавате правото на всеки Провинциалист да бъде простак и да хвърля боклука си навсякъде, само защото можел да избира къде да живее! Аз пък, бидейки част от 5 поколения родени в от този квартал (за незапознатите, квартала се зове Докторски паметник), мога да твърдя, че нито един човек от родените тук, не стана простак. Случайност,нали?!?! И мисля да си го пазя тоя моя квартал! И няма да се извинявам за това! Ако бях родена в Сторгозия, щях да си пазя Сторгозия, ама какво да правя-малшанс! Така,че пазете и възпитавайте децата. Спрете да хвърляте боклука си в чужди страници. Утре ще напиша колко е хубаво времето. Дано не стигнете пак до политика", изригна Кремена Халваджиян.