Атанас Месечков е напълно променен

Танцьорът на звездите се фраска с нова буйна грива на темето. Въпреки че присаденото киче е в пъти по-добро от това на Лудия репортер, пак му донесе доста критики.

„Това на темето му наподобява на щъркелово гнездо. Тази мода май не се получава при мъжкарите или поне при тези, които искат да се представят за такива", намигат зевзеци в мрежата.

Знайно е, че танцьорът е доста суетен и държи на вида си. Преди време той призна, че имал по себе си шест пластични операции. Те се наложили не заради суета, а по необходимост. Като дете Месечков се изгорил, като едната половина на тялото му била обезобразена, със смъкната кожа. Родителите обаче не оставили нещата така, а го подложили на тези интервенции, за да заличат белезите.След 7-та пластична операция: Атанас Месечков неузнаваем

„Много съм им благодарен, че са постъпили по този начин“, връща назад лентата Наско Месечков.

Днес той има съпруга до себе си и две свои деца. Половинката му се развела и пожелала той да остане до нея завинаги. Половинката му Кремена е майка на още две деца от първото си венчило. Притежава най-голямата генетична лаборатория у нас и е основния източник на доходи във фамилията. Благодарение на нея гъвкавият гъзар изпълнява желанията си, ходи по почивки и живее в лукс в тузарското жилище на съпругата си.

„Кремена му размахва пръст и го зарича да не й изневери с жена. Но си затваря очите за еднополовите му забежки“, шушукат близки до двойката.

Източник: Уикенд