Славин Славчев размаза конкуренцията и спечели X Factor!

Победителят в последното издание на музикалното шоу X Factor се казва Славин Славчев, видя Kliuki.bg. Варненският 23-годишен младеж триумфира след битка с 20-годишната Невена Пейкова от гр. Търговище. Славин бе от отбора на Мария Илиева, която при третия си опит в шоуто най-после успя да излъчи победител. На почетната трета позиция пък остана Михаела Маринова от гр. София (16 г.). Така, въпреки че прати две свои момичета на финала, Саня Армутлиева не успя да завоюва крайната победа сред менторите.

[caption id="attachment_334995" align="alignright" width="300" class=" "]Славин Славчев стана номер 1 в X Factor Славин Славчев стана номер 1 в X Factor[/caption]

Това, с което най-вече ще се запомни участието на Славин Славчев във финалната битка на X Factor, е дуетът му с Джо Лин Търнър, който изправи феновете на крака. Легендарният рокаджия сам забеляза таланта на нашето момче при едно от участията му в шоуто. Той публикува изпълнението му в профила си във Facebook, след което продуцентът Маги Халваджиян се свърза с него и го покани за финала.

[caption id="attachment_334994" align="alignleft" width="300" class=" "]Славин Славчев се докосна до един от своите идоли Славин Славчев се докосна до един от своите идоли[/caption]

Славин Славчев се отличи най-много от всички участници още след първия концерт на живо. Той се оказа единственият от състезателите, който не събра никакви негативи към себе си. Любовта му към рока и музиката от миналия век не му попречи да изпълни няколко невероятни съвременни хита.

През всичките 4 месеца, в които Славин Славчев се изявяваше в живите концерти на X Factor, той не бе изпратен нито веднъж на елиминации. Това ясно показва симпатиите на зрителите към него, които го определят като преносителя на рока от 20 век в днешно време.

Наградата, която Славин Славчев получава, е продуциране на негов албум, който ще бъде първият в кариерата му. След като получи дори и световно признание, студентът по Право би трябвало да получи и доста участия зад граница. Честито на Славин Славчев, който заслужи напълно успеха си в X Factor!