Българският шоубизнес често води до неподозирани върхове.

Не винаги показването на синия екран ти носи тлъсти пачки. Този имидж е по-скоро за разпознаване. Както и за престиж. Слави Трифонов го знае не по-добре от останалите.

Дългогодишният водещ е напълно наясно с нещата. А и разбира много добре, че средствата потичат към теб не заради телевизионната слава. Гологлавият водещ и Александър Сано явно добре са си паснали в нишата, от която идват тлъстите пари.

Защото съпругът на Нели, бивша на подземния бос Иво Карамански явно знае как да изкарва добри пари от бизнес.

slavi shouБесен на интернет и социалната мрежа, водещият на култовото шоу Трифонов официално оповести, че премахва всички свои аудиоклипове оттам. Напълно легитимно вече музиката на Трифонов ще разпространява фирмата „Силвърнойз” ООД.

Неин собственик е Сано. Навярно той много добре се справя със задачите, щом Слави Трифонов се е доверил напълно неговата компания да му разпространява песните.

А известният с прякора Косъма досега не го е подвел, а изпълнява задълженията си перфектно и то доста печелившо.

Не е тайна, че шоуменът изкарва добри пари от продажбата на правата върху песните си. Това се вижда от проверката в Търговския регистър. Слави Трифонов е натрупал близо пет милиона, сочи проверка в Търговския регистър. Песните си шоумена прекарва през две свои фирми „Седем осми” и „Алт плеър”.

  http://www.youtube.com/watch?v=FX9_Bs98WWw&feature=share&list=PLF4D39185EA8EDD51&index=16