Бившият шоумен и настоящ политик Слави Трифонов разкри публично проблемите със здрвето си. Те са свързани с крака му, заради който става куц още на 46-годишна възраст.

Преди 10 години някогашният шоумен си чупи крака и започват всичките му мъки. Въпреки че е пълен с пари, той се оперира в България, но без успех.

Сменена му е била цялата става, като за целта са му набити цели 4 пирона в крака. Това води до скъсяване на болния крак с времето. За 10 години той е станал по-къс с цели 3 см. и затова в момента Слави ходи с патерица.

Всичко това води до изкривяване на цялата стойка на Трифонов и гръбначният му стълб вече е обилно изкривен. С тези темпове след още 10 години той ще бъде прегърбен и е възможно да седне в инвалиден стол, понеже кракът му още повече ще се скъси и болките при стъпване били направо ужасни.

Тези подробности самият Слави разкри в ефира на своята телевизия "7/8 ТВ". Стана ясно, че заради това управлява партията си от дивана вкъщи и не е участвал лично в нито един от парламентите, в които „Има такъв народ” влезе. Очевидно го е било срам да се показва куц пред всички политици и медии.

Източник: 7/8  tv