Станислав Трифонов и Александра Раева се разделиха като приятели, а след толкова много години тя го прободе с нож в гърба!

„Храни куче да те лае“ е поговорка, която Слави Трифонов неведнъж си е припомнял, защото много от бившите му служители направиха солова кариера и използваха „Шоуто на Слави“ като трамплин.

Една от тях е Алекс Раева, която освен всичко друго топлеше и леглото на Дългия в продължение на няколко години. Тя напусна шоуто, след като с шоумена се разделиха и не продума лошо за него до тази година.

Певицата си позволи да критикува Слави на политическа тематика. Очевидно с пристрастия към Кирил Петков, Алекс недоумява защо бившият й е напуснал коалицията и според нея това е позорно действие. Тя дори си позволи да опише Слави като човек, който ще отиде в Ада.

Всичко това дълбоко е обидило лидера на „Има такъв народ“, който се заклел пред Тошко Йорданов и още няколко близки човека, че за него Раева е мъртва. Според него тя е паднала много ниско, като не е подкрепила политическия му проект. Нещо повече, тя дори го разкритикува.

За раздялата между Алекс и Слави има много слухове. Твърди се, че тя е забременяла, а той я накарал да абортира, защото не искал деца. Затова скъсали и тя напуснала шоуто.

В тази теория може и да има доза истина, защото певицата успя да роди чак на 40 г., преди това сякаш Бог я наказваше за предишни прегрешения, възможно е и да е заради аборта от младостта й.