Жената на Веселин Марешки - рускинята Светлана зачезна с младия Иван!

Любовна драма тресе семейството на милионера Веселин Марешки, чиято съпруга избяга с два пъти по-млад мъж от нея. 46-годишната Светлана, която е рускиня по националност, хлътна до уши по 26-годишния Иван, който е хандбалист в отбор "Черно море".

Новината се разнесе днес, а близки до семейството на Марешки я потвърдиха официално, съобщи Хотарена.нет. Светлана Марешка и Иван се запознали наскоро и рускинята моментално била привлечена от мускулестия младок. Без да му мисли много, тя кръшнала на Веселин Марешки и дори заживяла с въпросния Иван, разказват източниците.

[caption id="attachment_324099" align="alignright" width="300"]Марешки Веселин Марешки и Светлана отдавна имали "отворен" брак[/caption]

Драмата в дома им обаче се отразява най-зле на щерката на Веселин Марешки, която обрала целия срам от резила на родителите си. Самият бизнесмен и политик малко се стреснал от фактите, тъй като отдавна той също си веел байрака, където му скимне.

"Веселин Марешки и Светлана винаги са имали отворена връзка, а и бракът им е такъв. Как да й се сърди Веселин, когато самият той не си седи у дома, а цяла Варна знае за многобройните му забежки - кои за една вечер, кои за няколко месеца?! Светлана също не е от кротките, така че постъпката й не може да шашне никого. Жалко само за дъщеря им, която се черви от приказките за родителите си", коментират близки до семейството на Веселин Марешки.

Като се има предвид, че това едва ли е първата забежка на Светлана Марешка, може да се предположи и, че любовта й с въпросния Иван няма да е от дългите. Изключението в случая обаче е, че тя за първи път си позволява да напуска дома си и да прекарва цялото си време в апартамента на любовника си.

Дали Марешки ще предприеме мерки този път и дали с кариерата на Иван няма да се окаже свършено, ще се разбере тепърва.