Постъпката на Любо Нейков предизвика недоволство в "Шоуто на Слави"!

В "Шоуто на Слави" назрява бунт, но за първи път вината за това не е на Слави Трифонов, а на човек, който отдавна вече не е част от екипа - Любо Нейков. Комикът предизвика скандал в Ку-ку бенд с драстичния ход, който предприе, за да спаси собствената си кожа.

Припомняме, че след грандиозния провал на предаването "Голата истина", за което неговата продуцентска компания се бореше с тази на Слави Трифонов и несигурното бъдеще на "Комиците" и "Столичани в повече", Любо Нейков е сериозно притеснен за развитието на кариерата си в телевизията. Затова той направи отчаян ход, а именно да краде музикантите на Ку-ку бенд.

[caption id="attachment_317414" align="alignright" width="300"]Любо Нейков Любо Нейков вбеси музикантите от Ку-ку бенд и най-вече Слави Трифонов[/caption]

Първият, на когото Любо Нейков предложи допълнителна работа, е Йордан Йончев - Гъмзата. А Гъмзата се полакоми и моментално прие офертата за работа в спектакъла "Големанов", без да се посъветва с главния си работодател в лицето на Слави Трифонов.

Заради ангажиментите си по нощните клубове в страната, а сега и заради Любо Нейков, Гъмзата редовно отсъства от записите на "Шоуто на Слави", което доведе до искрено недоволство у колегите му. Най-бесен от всички, разбира се, е самият Слави Трифонов, който на свой ред взе мерки и започна да намалява заплатата на музиканта не за един ден, а за по цели три дни отсъствие.

"Всички знаят за скандала, който се разрази между Любо Нейков и Слави Трифонов, когато актьорът напусна "Шоуто на Слави", както и за разправиите, последвали оттам нататък. От приятели, Слави и Любо Нейков се превърнаха в нахъсани конкуренти, затова постъпката на Гъмзата се счита за предателство към шоуто и целия Ку-ку бенд. А останалите музиканти с право се дразнят, защото те са изрядни и редовни във всяко предаване и разчитат само на заплатата си от шоуто. Докато Гъмзата хитрее под напътствията на Любо Нейков", разкриват хора от екипа на "Шоуто на Слави".

А слуховете носят, че целта на Любо Нейков далеч не е само Гъмзата. Той се е насочил и към още трима от музикантите в бенда, които възнамерявал да отдели от Слави Трифонов с нов проект.