Синът на Жени Калканджиева определено върви по стъпките на татко си Стефан Манов-Тачо, като не само визуално прилича на него, но и е наследил неговия вкус, видя Kliuki.bg.

Малкият Жорко, който вече не е никак малък, а е на цели 13 години, си е хванал за гадже топ моделка като мама. Девойката се казва Полина Дишкова и е модел на „Визаж“ – агенцията на Жени Калканджиева.

Именно така Жорко се запознава с красивата девойка още преди година. Връзката им вече е сериозна и двамата ходят заедно на море и на балкан.

А Жени, разбира се, я одобрява. Това призна самата горда свекърва в социалната мрежа, където сподели снимка на младите влюбени с текст: „Здравей ваканция! Здравей хубаво време! Едно не мога да отрека. Има страхотен вкус“.

То и ние не можем да му го отречем – момичето е високо, стройно, с тънка талия и изключително чаровно. На години е колкото Жорко, макар и на ръст да е по-висока. Това не притеснявало звездния син, който тепърва има да расте и да наследи високия ръст на мама и тате.

Полина била силно влюбена в Жорко, макар и родителите й да не били във възторг от избора й заради цветущото минало (пък и настояще) на Жени Калканджиева.