Младата и красива Симона Загорова може да основе група със свои приятелки? Те очароваха и омагьосаха потребителите на Facebook! Четирите хубавици са на път да пробват своя талант в шоубизнеса!

Симона Загорова явно наистина няма да тръгне по стъпките на Глория, защото младата певица сериозно обмисля да направи първите си официални стъпки в музиката не сама, а в музикална група. Симона все по-често се събира с още три свои приятелки, с които изпълнява най-различни известни парчета. Плановете на четирите девойки обаче са доста по-сериозни и те имат намерение да се пробват като състав, научи Kliuki.bg.

Паолина, Сабина и Невена са много близки приятелки на Симона Загорова, а и също много талантливи, каквато е красивата щерка на примата на поп-фолка. Последното съвместно изпълнение на бъдещата музикална група бе публикувано от Симона във Facebook. Младите хубавици изпъляват хита Lose my breath на популярната от началото на века група Destiny`s Child.

[caption id="attachment_315960" align="alignright" width="300"]Симона Загорова (най-вляво) и другите три момичета може да се превърнат в новата хитова музикална група у нас Симона Загорова (най-вляво) и другите три момичета може да се превърнат в новата хитова музикална група у нас[/caption]

Със сигурност всяко едно от момичетата има гласови дарби, но в света на шоубизнеса най-важното е да се намери финансиране и добър мениджмънт. Очаква се Глория да помогне в това отношение. Фолк дивата има много познанства в шоубизнеса, макар че повечето не са точно в сферата на музиката, в която Симона Загорова желае да се развива. Баща й Илия Загоров е още по-добре запознат в това отношение. Помним, че преди години именно той успя да издигне Глория и да я наложи в този бизнес. Сега сигурно ще се опита да го направи и с детето си, което е съвсем логично.

Чуйте как четирите девойки пеят и преценете дали имат бъдеще като млада музикална група в България!