Емилия прави нещо недопустимо за майка, която наскоро е родила!

Попфолк певицата Емилия с третото си дете би трябвало да не допуска същите грешки като при първите две, но очевидно не си е взела поука. Тя продължава да застрашава здравето на бебето си.

Фолк дивата се върна по участия още преди няколко месеца, а малката Жоржина все още е кърмаче. Майка й я кърми и отива по дискотеките.

Това е опасно за бебето, тъй като Емилия вдишва изключително много цигарен дим по заведенията, което може да увреди кърмата й. Певицата обаче не се двоуми и съвсем умишлено застрашава храната на своето бебе, а оттам и здравето му.

Много майки спират цигарите по време на бременността си, но след като родят веднага пропушват отново. Това е груба грешка. Изследвания показват, че не бива да се пуши не само докато си бременна, но и докато кърмиш.

Жорж Башур очевидно изобщо няма думата в това семейство. Жена му си прави каквото поиска. Върна се по участия при 3-месечно бебе у дома, а работата й не е да стои в офис. Емилия работи нощем и когато Жоржина се събуди, майка й не е до нея.

Източник: Уикенд