Дъщерята на скандалния музикант Димитър Ковачев, по-известен като Фънки, се оказа по-цапната в устата и от него. Девойката от малка е истински пожар и Фънки трудно се справя с възпитанието й. Днес, вече 19-годишна, красивата Карла е още по-вулгарна, поне ако съдим по постовете й в социалните мрежи.

В личния си профил Карла често псува или нарича другите дами „кучки“. „Your bitch is stalking me“ (в превод от английски: „Твоята кучка ме преследва“), гласи един от последните й постове в Инстаграм.

„Тези кисели кучки, ме гледат и очите им горят от завист“, гласи друг неин пост под снимка по оскъден бански.

Карла винаги е била цапната в устата като татко си. С тази разлика, че момичето обожава да слуша чалга – най-големият кошмар за Фънки. Щерката на музиканта си пада по Галена и Преслава и често споделя техни песни в социалните мрежи, сякаш за да прави напук на баща си.

Близки до семейството разкриват, че той отдавна е вдигнал ръце от нея. За сметка на това пък момичето компенсира с талант в киното, като дори участва във филма за Ботев като любима на Ботевия четник Георги Апостолов.

Наскоро Карла Ковачева имаше абитуриентски бал и въпреки вулгарния си език отново успя да събере погледите с чар и красота.