Голямото щастие на влюбените се оказва пълен мираж!

Най-одумваната и следена свeтска двойка през последния месец бе тази на бизнесмена Петко Димитров и пластичната денс гърла Яна Акимова, които наскоро си казаха заветното "Да". На шумното им и пищно сватбено тържество присъстваха стотици представители на елита в страната, а всичко бе изпипано така, сякаш излиза от приказка.

Това обаче приключва. И то по-скоро, отколкото младоженците са очаквали. Преди Яна да навърши 29 години, бракът й с Петко вече ще е в историята. Това категорично заяви феноменалната астроложка Алена, която направи хороскоп на младото семейство.

qna_petkoАлена заяви публично в телевизионен ефир, че връзката на двамата ще претърпи пълен крах, защото са се врекли във вярност в период, забранен от звездите. По този начин те са нарушили своята Съдбовна забрана за брак и това няма да остане невъзмездено.

Алена коментира и друга звездна двойка, а именно Валери Божинов и Николета Лозанова, за които се установи, че също са се оженили в забранения от Космоса период.

Алена предрече щастлив брак и за двамата, но с различни партньори. Валери ще срещне истинската си половинка на 31-годишна възраст, а Николета ще трябва да чукне Христова възраст, за да улегне и да създаде истински стабилно семейство. А да видим!..