Певицата тотално се побърка, за лечение е!

Че певицата Йоана има психични проблеми, породени от стреса в Къщата на Вип Брадър и отношенията й в личния живот, бяха съобщили психолози още преди седмици. Думите им обаче се оказаха абсолютно верни, предвид потресаващата реакция на блондинката към Пламен Медаров.

За никого не е тайна, че Йоана питаеше явни чувства към марионетката на зрителите, а самият той неколкократно я провокираше и сякаш нарочно подклаждаше зараждащата се любов.

joanaДнес обаче Йоко е тотално срината, а нейни близки разкриха, че тя буквално мрази Медаров. Причина за това е фактът, че Пламен предпочете далеч по-възрастната й колежка Ирина Флорин, от чиято компания не се отделя и за ден.

Йоана побесняла дотам, че не била на себе си. Онова, което извърши обаче, е непростимо. Защото касае не нея или Медаров, а двете й дечица.

Певицата напълно забравила за тях. Няколко поредни дни тя закъснявала да ги вземе от детската градина, докато последния път не се появила изобщо. Учителките са силно притеснени от поведението на Йоана като родител и незабавно потърсили бащата на хлапетата, за да го уведомят за тревожното поведение на бившата му.

Човекът незабавно пристигнал в градината и отвел малчуганите като обещал, че ще проведе сериозен разговор с Йоана. Чиято омраза към Пламен вече не касае само тях двамата, а две невинни същества.