Слави Трифонов направи нещо наистина срамно и осъдително!

Слави Трифонов отврати България. Шоуменът направи нещо действително срамно и осъдително като хвърли в шок, както зрителите, така и колегите си от самия екип на шоуто.

Оказа се, че Слави Трифонов подхвърля "стотинки" на трите момиченца Крисия, Симона и Гергана, които вече повече от месец вдигат рейтинга на предаването му. Дългия поел разходите за пътните на децата и престоя им в хотел, докато са в столицата, но дотук.

[caption id="attachment_308198" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов хвърли в шок близките на Крисия и Симона Слави Трифонов хвърли в шок близките на Крисия и Симона[/caption]

Нещо повече - Слави Трифонов решил да плаща по 100 лева седмично на Крисия и Симона, които ще остави да продължат изявите си в шоуто му, редом до сладурестия господин Андреев.

Родителите на талантливите деца останали шокирани като разбрали, че заплатата на щерките им няма да надхвърля и 400 лева на месец. А цялата работа, усилията и репетициите на децата няма как да струват смешните 100 лева седмично.

[caption id="attachment_308199" align="aligncenter" width="300"]Крисия и Симона не разбират колко ги е прецакал Слави Крисия и Симона не разбират колко ги е прецакал Слави[/caption]

"Слави много се изложи. Постъпката му е отвратителна. Защото, да си го кажем честно, рейтингът на предаването му бе започнал яко да спада. Добре, че са тези момиченца, че да оправят нещата. Хората гредат "Шоуто на Слави" най-вече заради тях, не заради остарелите лафове и втръсналите до болка скечове", коментират близки до екипа на шоуто, научи Kliuki.bg.

Не се знае дали родителите на Крисия и Симона ще настояват за повече пари от страна на Слави Трифонов, но самите дечица не разбират какво става и единственото, което правели, е да се радват, че имат възможността да излизат на малкия екран и да радват зрителите.