Антония Петрова направи нещо неприемливо и безумно!

В истински шок изпаднаха феновете на Антония Петрова или Тоца Крокодила. Те са ужасени от нечовешкото и потресаващо желание на бившата Мис България да си поръча палто от живо одрани котки.

Подобна жестокост би втрещила не само Бриджит Бардо, а и всеки нормален човек. Още повече като разбере как точно се правят въпросните палта. Тази "красота", за която мечтае Антония Петрова, всъщност се постига след като десетки котки бъдат одрани живи и пищящи от болка. Жестокостта се извършва само в Китай, тъй като в други държави дрането на живи животни е забранено. По очевидни причини.

[caption id="attachment_308662" align="alignright" width="300"]Антония Петрова този път надмина себе си по бруталност и нечовечност, потресе всички! Антония Петрова този път надмина себе си по бруталност и нечовечност, потресе всички![/caption]

Антония Петрова обаче чула, че палтата от котки стават все по-вървежни, защото са далеч по-леки от тези от визон или норка, а и косъмът им бил в пъти по-лъскав - блясък, който се постигал само ако бъдат одрани живи, пише Лайфстайл.бг.

За пореден път Антония Петрова предизвика бурно недоволство със своя постъпка, а форумите направо загряха от възмутени коментари. Разбрали за идеята на Тоца, потребители не сдържаха гнева си и остро порицаха миската.

"Защо не вземат нея да я одерат жива, че да видим тогава хубаво палто ли ще излезе от кожата й?! Тази Антония Петрова вече прекали. То бива да правиш всичко, за да скандализираш и дразниш обществото, но нейното заприлича на избиване на комплекси. Умира си от яд, че никой не я харесва и е най-оплюваната Мис България, затова го прави", пишат потребители в социланата мрежа.

Очаква се и отговорът на самата Антония Петрова, който се предполага, че няма да е твърде различен от всички досега, а именно - Ше правя, каквото си искам! Говорете си!