Шеф Петров е известен с това, че поставя храненето на пиедестал. Кулинарният спец смята, че това е един от най-важните процеси в битието на човека.
"(за всички които ме спират по улицата и казват, "Шефе четемЕ те ❤️❤️❤️ ) ЯДЕНЕТО НА ЕДНО И СЪЩО Е КАТО ЕДНА И СЪЩА МУЗИКАЛНА ПЛОЧА ЗА МОЗЪКА И ДУШАТА ВИ! ГЛЕДАЙТЕ ПРЕДАВАНИЯ ЧЕТЕТЕ В ИНТЕРНЕТ...... НО САМО АКО ПРОБВАТЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ ДА ГОТВИТЕ И ЩЕ ОТКРИЕТЕ ЦЯЛ НОВ КОСМОС!!! ПОНЕ ВКУСЪТ Е СЕТИВО КОЕТО СЕ РАЗВИВА ЦЯЛ ЖИВОТ!!! [caption id="attachment_427734" align="alignleft" width="300"] Шеф Петров боготвори храната[/caption] Чета за откритието на тези уникални братя и се замислих! (пак от моята църква)... Човечеството са развива на база на поемането на информация и тренирането на мозъка със знания с които да превежда дори бъдеща информация, която няма от къде другаде да постъпи освен СЕТИВАТА! За това и хората се развиват паралелно в различни области, свързани с голямо поемане на информация от най-ранна детска възраст и превеждането на същата от мозъка! Нормално е ако дете е в музикална среда, да развие това чувство и после да го превърне в собствено надграждане и т (ворчество! За това трябва да разглеждаме начина на обучение на един човек заедно с информацията поета не само от зрението (учебниците) а от всяко едно сетиво! Давам един пример! Преди време започнахме да работим за изваждането на ензима (cherry plum- дива джанка) тъй като не само легендите на древните а и новите открития, се твърди че Дивата Джанка не само успокоява децата, но и действа на щастието на хората в региона!? Отделно от това, от детството си помня, че някак дивотията ни се успокояваше на дърветата с поникнали джанки, които атакувахме като деца! Така, че тази година започнахме да работим с тези дървета, правихме чайове от цветовете и пресните листа, до самите джанки..в процеса се научих да имам информация за самия плод още преди да е поникнал или какво е състоянието на костилката и то само когато пробвам едно листо от дървото... Нямате представа колко много информация има всеки един плод на растение само в цветовете и листата си, дори когато расте под земята.. Е това е от живота, но когато го научихме, сега сме на ясно и с химичните реакции които може да го обяснят при анализ! Но човек със знанията си и развитието на сетивата е ходеща лаборатория, стига да ги развие! Така,че не се учудвайте в бъдещето ако училищата за хранене има часове по развитие на вкус.. защото до тогава всичко е късмет!!! ПРОБВАЙТЕ ПОВЕЧЕ И ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ, ПОНЕ ВКУСЪТ Е СЕТИВО КОЕТО СЕ РАЗВИВА ЦЯЛ ЖИВОТ!!! ЯДЕНЕТО НА ЕДНО И СЪЩО Е КАТО ЕДНА И СЪЩА МУЗИКАЛНА ПЛОЧА ЗА МОЗЪКА И ДУШАТА ВИ! ПРИЕМАЙТЕ ХРАНАТА КАТО ЗНАНИЕ...В СВЕТА МУ КАЗВАТ ЕКСПИРИЪНС! Дори и да нямате пари, огледайте се в природата, Бог не оставя гладни търсещи знания! (..че одим да апнем е животинско...)" Източник: Фейсбук (без редакторска намеса)
Коментирай