Семейството на Селена Гомес потвърди страшната новина!

Милиони хора из целия свят заплакаха, когато гръмна страшната новина, че младата и красива Селена Гомес е болна от смъртоносна болест. Ужасяващата вест бе потвърдена лично от дядото на певицата - Рикардо и съкруши многобройните й почитатели.

Истината е, че Селена страда от болестта лупус еритематозус, когото лекарите наричат още вълчанка. Заболяването се среща главно при млади момичета и се характеризира с това, че е автоимунно заболяване и засяга тежко всяка част или орган от тялото.

[caption id="attachment_316515" align="alignright" width="300"]Селена Гомес Селена Гомес страда от болест, която често пъти има летален завършек[/caption]

Най-често болестта лупус удря в сърцето, белите дробове, бъбреците и мозъка, което определя и значителната смъртност сред страдащите от тази диагноза. Селена Гомес е придобила заболяването преди няколко години, но първоначално семейството й се е опитвало да крие това от медиите. Селена Гомес на няколко пъти е влизала на лечение в скъпи клиники, но истината за болестта е, че тя е нелечима.

"Може би ще се наложи да прекъсне певческата си и филмова кариера, защото трябва много да се пази. Животът на внучка ми е най-важен и ако това означава да я гледаме като цвете в саксия, ще го направим. Искаме тя да е с нас, колкото се може по-дълго време", със сълзи на очи призна дядото на Гомес.

Потресаващото в тази история е, че любимият на Селена Гомес Джъстин Бийбър е отрично запознат със състоянието на приятелката си, но въпреки това я подлага на непрекъснат стрес и драматични изживявания.

Припомняме, че само преди седмица, Джъстин Бийбър бе засечен да се налива в нощен бар в Щатите и да се натиска на известна манекенка от "Виктория Сикретс", докато болната му приятелка Селена Гомес не знае как да се справи с болката и тревогата за болестта си.

Може би все пак страхът и предупрежденията на лекарите ще накарат Селена Гомес да вземе единственото възможно решение в случая, а то е да се откаже от кариерата си в името на живота.