Изключително срамна постъпка на шофьор в Хасково стана хит в социалните мрежи. От дни се разпространява видео, на което се вижда как луксозен „Мерцедес“ нарушава закона на местен паркинг.

Скъпият автомобил с черен цвят трябва да спре пред бариерата на паркинг, за да заплати такса от 1 лв. за престоя си от по-малко от 1 час. Колата обаче бавно минава под бариерата, за да може шофьорът да не плати този лев. Все пак го прави умело, за да не пострада колата му.

Интересното е, че за да си позволи да управлява такава кола, шофьорът трябва да я поддържа с доста пари, а и да я зарежда с бензин за стотици левове. За паркинг обаче 1 лв. му се свиди, което издава огромната селяндурщина, която вилнее в нашата страна.

Това не е първият случай, при който тази бариера се преминава така. Има още три подобни случаи, като в някои от тях приятел на шофьора повдига бариерата с ръка, докато мине колата.

Бариерата на този паркинг вече е повредена от толкова много нарушения. МВР в момента издирва последния нарушител. Очаква го солена глоба, защото може да се наложи да плаща за ремонт на бариерата. Този 1 лев, който спести, ще му излезе повече от златен.

Източник: XNEWS