Отношенията между Тачо и Жени са сложни! Бързото помирение след тихата раздяла май не се е състояло съвсем!

Радостната вест за помирението между Тачо и Жени Калканджиева се оказа силно преувеличена.

Докато светските среди поздравяваха модната шефка и водеща за бързата победа, благоверният й не изглежда много съгласен да се прибира посрамен при нея. Въпреки, че Тачо и Жени се разделиха по един сравнително цивилизован начин, сдобряването им не се оказа толкова лесно.

Първо Калканджиева загуби самоконтрол и хвърли името на любовницата му на жълтата преса. После пък самата Зорница Линдарева си позволи да разкаже пикантерии за аферата им пред хищната Венета Райкова. Междувременно Тачо ги заряза и двете, взе си сина и отиде при мама в Испания.

[caption id="attachment_304679" align="aligncenter" width="300"]Незабравимата Антония Незабравимата Антония[/caption]

В крайна сметка и за доброто на детето двамата се целунаха и сдобриха, а Жени самодоволно сподели в предаването на Николета, че отново са заедно. Простила изневярата. Другата жена не я е интересувала. Били щастливи заедно. Радостта й обаче май е прибързана.

[caption id="attachment_304669" align="aligncenter" width="300"]Жени е омъжена, но Тачо все още е обвързан с друга Жени е омъжена, но Тачо все още е обвързан с друга[/caption]

Във Фейсбук и пред погледа на всички потребители Тачо все още е със статус „във връзка с Антония Русева” – ефектна брюнетка, която живее в Будапеща. „Г-н Калканджиев” изглежда не цени толкова брака си. тази стара история не е коригирана в социалната мрежа. Това определено говори, че подсъзнателно не му се иска да е до скандалджийката Жени.