Емил Димитров – младши винаги се е славил с огромно самочувствие, но този път изби рибата. Той се има за талантлив колкото баща си, което изглежда абсурдно, при положение че татко му е може би най-великият ни певец в историята, а синът му изобщо не стана певец.

Синът на изпълнителя на „Моя страна, моя България” се занимава с бизнес от години. Единственият му досег до музиката са барабаните, но и там не пожъна големи успехи.

В интервю обаче Емо споделя, че гласът му е точно като на баща му, затова не е тръгнал по пътя на пеенето, за да не излезе, че го копира. Той дори се изкара със същата бленда като на легендарния певец, като само дето не каза, че е също толкова талантлив като баща си.

Димитров – младши смята един ден да направи концерт с песните на татко си, но още не е дошъл моментът за това. Когато го стори, най-вероятно зала 1 на НДК ще бъде пълна, но не заради изпълнителя, а заради вечните хитове, които ще изпее.

В крайна сметка сравнението, което прави синът на легендарния певец със себе си изглежда нелепо, тъй като ако действително имаше таланта на баща си, няма как да се откаже от кариера в музиката. По-скоро мнението му изглежда като комплекс за малоценност.

Източник: България днес