Крисия Тодорова - номер едно сред зрителите

Невероятната Крисия Тодорова получи невероятни думи за себе си от почитатели. В официалната Фейсбук страница на детето-чудо се появиха множество хвалебствени коментари, които накараха България да настръхне. Впечатлени от дарбата на Криси хора пишат такива думи за едно непозната дете, че няма как на човек да не му стане драго и да не се впечатли от видяното, смята Kliuki.bg.

[caption id="attachment_306503" align="alignright" width="300"]komentari Крисия Тодорова събра поредната си доза невероятни коментари[/caption]

Поводът за поредния възторг, който предизвика разградското момиченце, стана смяната на корицата на страницата. Това веднага бе забелязано от хиляди хора и неслучайно самата снимка вече има над 3 хил. харесвания, а коментарите трудно могат да се преброят, защото са ужасно много.

Нека все пак поясним, че Слави Трифонов и неговият екип все още не са избрали кое дете заслужава най-много да бъде до г-н Андреев. Публиката обаче вече избра своята фаворитка и това безспорно е Крисия Тодорова. Вижте част от коментарите, които разградската 9-годишна сладурана събра.

Krisi-Todorova

Крисия Тодорова утре ще изпълнява в "Шоуто на Слави" песен от 2004 година, тъй като тогава е родена и това е последната задача на децата. Останалите момиченца, с които Криси спори за челото, са Симона Иванова, Ива Цветанова и Гергана Тодорова.