Шапки долу за Устата, той помага на болно дете

Браво на рапъра Устата за това, което прави. Певецът проведе американско турне, част от което бе и Софи Маринова. Двамата посетиха много известни градове в САЩ и Канада. Устата и Софи пяха в Чикаго, Монреал, Денвър, Торонто, Тампа, Ню Йорк, Кейп Код и Лас Вегас. На всички концерти обаче Устата прояви трогателен жест. Навсякъде певецът излезе с блуза в подкрепа на болно дете, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_307991" align="alignright" width="300"]Statuya-na-svobodata Устата позира до Статуята на свободата[/caption]

Става въпрос за Снежанка Мустафова, която страда от жестоката детска церебрална парализа. Устата явно е решил да помогне на детето и затова изпълняваше хит след хит в Америка облечен в тениска в подкрепа на Снежи.

Kliuki.bg се свърза с майката на детето и тя ни разказа подробности около заболяването и лечението. Снежанка е в това състояние от своето раждане през 1999 година. Нещо по време на бременността се е объркало и затова се е стигнало дотук. Най-вероятно става въпрос за лекарска грешка.

[caption id="attachment_307993" align="alignleft" width="300"]Тук Устата е в компанията на невероятни красавици Тук Устата е в компанията на невероятни красавици[/caption]

В момента майката Анна Дамянова се бори да подобри състоянието на Снежанка. Тя всяка година посещава Полша, където детето бива подлагано на много полезни процедури. До момента Анна е събрала около 15 хиляди лева, което ще стигне за един курс в Полша, но е хубаво да се правят поне по два годишно, споделя самата тя. Майката се бори да осигури на Снежанка и делфинотерапия в Украйна.

Устата е носил блузата в подкрепа на Снежи не само на концертите. Във Facebook профила на певеца Kliuki.bg намери много интересни снимки на Устата, правени на известни места. Излагаме ги на вниманието ви.

[caption id="attachment_308000" align="aligncenter" width="225"]Помощта за Снежанка пак се вижда Помощта за Снежанка пак се вижда[/caption] [caption id="attachment_307995" align="aligncenter" width="168"]Устата и тук показва подкрепата си към Снежанка Устата и тук показва подкрепата си към Снежанка[/caption]

Всички желаещи да помогнат на болната Снежанка могат да го сторят по следния начин:

Snejanka