Калин Сърменов и Филип Буков станаха за смях

Шефът на Сатирата и по-младия му колега се замеряха с люти закани и клетви. Скандалът избухна още миналата седмица. Тогава Калин Сърменов се е заял с по-младия си колега. Той нападнал професионалните му умения, както и екранната му половинка Стефани Ивайло. Той ги подиграл за външния им вид, както и за това как играят в нашумелия сериал „Татковци“ по BtV.

Филип Буков, когото спрягат за евентуалния втори „Ерген“ в шоуто за любов и женитба, не останал равнодушен към подигравките. Той му отговорил с доста язвителен коментар, което накарало директора на Сатирата да подскочи от гняв.

„Вместо да си замълчи и да си вземе поука, той, на всичкото отгоре си позволява да говори! Срамота!Само здрава тояга ще го оправи“, изригнал гневно в социалките Калин Сърменов.

Буков не му остана длъжен. Стрелите толкова се нажежиха, че двамата дори се заканиха да се и понабият. Разбира се, както е модерно сега, не лице в лице, а пак по мрежата.

„Ами да дойде насреща ми, да видим колко голяма му е тоягата!Много ще се радвам дали и на живо господинът ще е толкова смел, както го показва в нета“, язвително подхвърли звездата от „Откраднат живот“.

Стефани Ивайло не е коментирала разигралия се екшън, но е напуснала Сатирата, ръководен от Калин Сърменов.

Източник: Уикенд