Свети Валентин е денят, в който празнуваме любовта, а шеф-готвачите от ресторант “Кръчмарница”

 

 

 

 

на Витошка са съставили меню-шедьовър, изпълнено с гурме предложения и храни-афродизиаци, които със сигурност ще вдигнат градусите на страстта в нощта на 14 февруари.

 

Влюбените ще се насладят 

на пет-звездна романтична вечеря, съчетана с разкошно просеко, а във винената изба на ресторанта ще могат да открият богата селекция от различни региони на света, които да допълнят вкуса на всяко ястие. 

 

Щастливите двойки и гостите на “Кръчмарница”

 

 

 

имат възможност да избират измежду три  виртуозно приготвени салати - класиката на заведението - салата „Крьчмарница" с белен зрял домат, печени чушки,тиквичка,патладжан,маринован лук и овче сирене. За почитателите на модерните интерпретации е миксът от свежи салати с меки и зрели сирена и ягоди, акомпанирани с круша, микс ядки и цитрусов дресинг. За повече мъжка сила и настроение пък е салата табуле с киноа и авокадо, приготвена с ароматен и богат на желязо магданоз, който от векове е известен като силен афродизиак. Тази енергийна бомба е допълнена с домат конкасе, киноа, авокадо, мента и нар.

 

В специалното меню, посветено на Свети Валентин, присъстват и две вълнуващи предястия - 

запечено козе сирене с поширана круша в коняк и канела или пък хрупкави скариди темпура с крем авокадо, чьтни манго и цитрус айоли сос.

 

Звездите на вечерта безспорно ще бъдат двете авторски основни ястия - роле лаврак с билкова коричка и лайм, както и бавно готвеното роле от младо теле с крем от батат и сос от лешници.

 

Сладкият финал на любовната вечеря пък е къпкейк „Червено кадифе", който освен наслада за сетивата е и покана за страстен финал на вечерта.

 

Цената на куверта също е вдъхновена от любовните игри на 14 февруари - 69.00 лв. на човек, издадоха от кухнята на ресторант “Кръчмарница”

 

 

 

 

Гостите могат да направят своята резервация за Свети Валентин на телефон: +359 889 30 66 66, както и на място в заведението - гр. София, бул. “Витоша” 21.