Боби Кристина Браун, въпреки надеждата и признаците за възстановяване, няма да получи шанс за нов живот

Боби Кристина Браун съвсем скоро ще поеме последния си дъх! Семейството й взе окончателно решение!

Дъщерята на легендарната Уитни Хюстън ще я последва след като близките й подписаха окончателно документите, с което обявяват съгласие да й бъдат изключени животоподдържащите системи, научи kliuki.bg.

Въпреки изявлението на бащата на Боби Кристина, че ще остави съдбата на детето си в ръцете на Господ, семейството се събрало и постигнали споразумение. Решили, че младата жена е понесла твърде много болка и е време да получи покой.

Системите й ще бъдат изключени или днес, или до броени дни. Боби Кристина е само на 21 години, но вместо музикална дарба, наследи от родителите си зависимост към забранени вещества. bobi kristina Скандалните й отношения със заварения й брат се оказаха всичко друго, но не и истинска любов. Боби Кристина беше намерена във ваната в безсъзнание преди два месеца. От тогава зачестиха слуховете, че е била системна жертва на насилие и дори че припадъка й в банята не е в следствие на свръхдоза, а опит за убийство.

Семейството й се обедини около тази версия и поискаха виновникът да отговаря пред закона. Междувременно се появиха обнадеждаващи сигнали, че момичето ще успее да преодолее комата.

Точно на годишнината от кончината на Уитни Хюстън се разпространи прекрасната вест, че Боби Кристина си отваря очите и дава сигнали, че ще оцелее. Лично леля й Леола съобщи на пресата, че племенницата й се подобрява.

Сестрата на Боби Браун сподели, че момичето в никакъв случай не е посегнало на живота си. И тя беше сред тези, които подозираха приятеля й Ник Гордън в престъпление.

Полицията някой ден може би все пак ще открие истината. Ще се разбере каква е причината един млад живот да загине, а една легенда да остави в наследство само песните си. Дните на Боби Кристина обаче се оказаха преброени – тя не получи втори шанс.