Росица Кирилова ядосана на жълтата преса, новината за развода й бързо обиколи различни издания

Това, разбира се, е поредната измислица и то за една от най-нежните и деликатни български изпълнителки - Росица Кирилова. Дори около нейното име се търсят скандали. Тя самата опроверга слуховете, че ще се развежда с дългогодишния си партньор и законен съпруг, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_310784" align="alignright" width="183"]Роси Кирилова популярна с поп и кънтри творбите си Росица Кирилова известна с поп и кънтри творбите си[/caption]

Певицата и водеща Росица Кирилова написа изявление в социалната мрежа, в което не просто разкритикува изданието разпространило тези лъжи, но и с нескрито възмущение се дистанцира от подобни медии и определено се усети колко ядосана е Роси заради станалото.

[caption id="attachment_310777" align="alignleft" width="300"]Роси известна с любовта и грижите за животните Росица Кирилова известна с любовта и грижите си за животните, за които тя правеше и тв предаване[/caption]

Както пишат и от изданието Pik.bg, естрадната ни звезда опровергава всички твърдения че мъжът й - композиторът Георги Начев, вече не живее с нея в общия им дом. Бракът им е изпробван във времето, те са заедно много отдавна. Определено подобни новини са изненада, едва ли много хора и още повече феновете на Росица Кирилова са повярвали на тези писания!

Когато говорим за Росица Кирилова, трябва да имаме предвид, че тя има множество музикални хитове, вярна публика, много записани телевизионни предавания в "За животните с любов", посланик е на добра воля за Уницеф. Една емблема на българската ни естрада, макар в последно време да не е често под светлините на прожекторите. Малко са останалите български звезди като нея, затова е нужно да се подхожда с уважение към великата Росица Кирилова.