Росен Петров за една година в политиката се отказа да спасява държавата, даде заден

Росен Петров се появи разкаян и видимо съкрушен в ефира на Tv7.

Едва една година мина след впечатляващото впускане в политиката на бившия водещ и той се омерзи тотално, видя kliuki.bg. Бившият Сив кардинал на Слави изглежда смазан от провала на амбициите си и несгодите в личния живот.

Съвсем наскоро стана ясно, че Росен Петров освен политически сподвижници, си няма и годеница. Сладката Карина, на която се разчиташе да направи от него глава на семейство, го напуснала. Студентката намерила любов в лицето на по-перспективен господин.

Росен Петров минава четиридесетте, но не са му чужди момчешките реакции. Той държеше да покаже, че крушението му като политик го събаря повече, отколкото това в личния му живот. Той цитира остроумие: „Политиката не е любов, затова и раздялата с нея е трудна”.

Росен Петров показа повече огорчение от отношението на Николай Бареков, отколкото от предателството на Карина. Макар да изглежда, че „Гроздето на високо е кисело”, бившият водещ все пак намери с какво да се похвали.

Отдавна поискал прошка от хората в телевизия, които напуснал така показно (Евтим Милошев, Любо Нейков и т.н.). Те приели извиненията му, категоричен е разкаяният грешник. rosen petrov Макар да не можа да каже нищо конкретно, се подразбра, че още в следващия политически сезон, Росен Петров се връща в ефир. Разбрал, че с журналистика помага на повече хора, отколкото като депутат. Той показа тотално смирение тип „катарзис” с признание: „Начина, по който напуснах БиТиВи, в момента го оценявам като доста глупав. С тия декларации...” Е, не спомена нищо за Слави Трифонов и скандалното му разкритие, че му държал уретъра, но пък за това ще има време.

Хубаво е човек да не губи дух! Росен Петров явно показа, че щом му дадат ефир, лесно се прежалват и партия, и годеница!