Росен Петров прояви невиждана в ефир смелост!

В предаването си "Нека говорят" водещият Росен Петров, по време на интервюто с финалния си гост Николай Бареков, направи нещо много неочаквано и нетипично за действие в ефир.

Росен Петров е журналист и медийна личност от много години, повече от десет години работи в БТВ, има опит и рутина. Докато течеше разговора с Бареков обаче, Росен Петров извади един лист, от който прочете, че ще се присъедини към сдружението на Николай Бареков - "България без цензура", видя Kliuki.bg. Доколкото ни стана ясно, на Росен Петров му е било предложено да се включи към "България без цензура", но самият той каза, че дълго се е колебал, тъй като е трудно човек да се замеси директно или индиректно в политиката, имало е много голям интерес от различни страни дали ще приеме отправената му покана.

Но изглеждаше сякаш е решен да приеме да участва в проекта "България без цензура", подкрепен от ВМРО, защото те се доближавали най-много до неговите виждания за промяната, която трябва да настъпи в страната ни.

Росен Петров е много ерудирана личност, това би било силна подкрепа за Бареков, който набира преднина сред избирателите. Според предварителните социологически проучвания, той води пред формации като Реформаторския блок.

[caption id="attachment_307298" align="aligncenter" width="281"]Росен Петров направи голяма стъпка в национален ефир Росен Петров направи голяма стъпка в национален ефир[/caption]

Николай Бареков е много противоречива фигура в публичното пространство, с дълга кариера в медиите и от скоро амбиции за политическа изява. Получи подкрепата на много граждани още с предаването си по ТВ7, а сега и различни авторитети от обществения ни живот се присъединяват към идеите, прокламирани от движението, в което той е член.

[caption id="attachment_307299" align="aligncenter" width="300"]Бареков набира набира преднина с каузата си Бареков набира преднина с каузата си[/caption]

Единствено изборите ще потвърдят колко избирателно доверие е спечелил, дано "България без цензура" не се окаже поредната излъгана надежда на много българи, защото доверието на гласоподавателите, сред които ще бъде и Росен Петров, е много слабо!