Росен Петров продължава да шокира по отношение на Николай Бареков! Той го целуна в унизително за Би Ти Ви видео!

Отговорът на Росен Петров към Би Ти Ви не закъсня. Той засне публично видео, на което иронизира телевизията, в която се изявява 13 години. На него Петров отново доказа, че е "влюбен" в Николай Бареков, към чиято партия се присъедини преди седмица.

Заговаряйки за Бареков, Росен Петров изведнъж грабна брошурата на "България без цензура" и я целуна пред погледа на зрителите, които вече гледат въпросното видео в интернет. Така бившият водещ на "Нека говорят" шокира България за пореден път, но и показа, че е напуснал Би Ти Ви с удоволствие.

[caption id="attachment_307895" align="alignright" width="300"]Rosen Росен Петров целуна Николай Бареков, с което му се врече във вярност[/caption]

В отговора си Росен Петров иронизира цялата телевизия. Той разказва за Слави Трифонов и Меглена Кунева, политическите турнета на "Комиците", а за финал се подиграва с назначаването на Делян Пеевски. Вече е ясно, че Николай Бареков ще бъде човекът, с когото Петров ще се опита да се развива в ново поприще - политиката.

Kliuki.bg припомня, че Росен Петров демонстрира за първи път пристрастията си към Бареков в ефира именно на Би Ти Ви миналата неделя. Тогава в "Нека говорят" той прие да стане член на "България без цензура", с което си подписа смъртната присъда в телевизията. Заради накърняване на достойнството на БТВ обаче, медията избухна жестоко срещу него, като дори го заплашва със съд. Затова Петров реши да реагира и засне това донякъде шокиращо и отново унизително за телевизията видео.

Разкритията на бившия вече тв водещ по отношение на БТВ могат да се нарекат и скандални, защото той бе издигнат като журналист именно чрез Би Ти Ви, но в крайна сметка се обърна срещу телевизията след години на вярна служба. Сега Бареков предложи на Росен Петров политическа кариера и е интересно да видим докъде ще стигне "България без цензура".

Вижте видеото с целувката на Росен Петров!