Свети Валентин е празникът на любовта, а виното е нейният верен спътник. В дни като този у нас се заражда желание да избягаме от суетата в някое задушевно и топло кътче, където да се отдадем на кулинарно пиршество, споделяйки емоцията с най-близкия ни човек. За търсещите изискано, но същевременно дискретно място в сърцето на София, ние препоръчваме ресторант Noah+359

Класическият му интериор и великолепна кухня са всичко, от което се нуждаем в този специален ден. Сгушен в пряката на ВМА, на ул. “Райко Жинзифов” 4, той е буквално на няколко крачки от топ центъра и същевременно достатъчно отдалечен от глъчката на делника. Там шеф готвачът ще ни посрещне с романтична вечеря, в която всяко ястие отразява сладостта на любовта.

Екипът на ресторант Noah +359 е подготвил топ меню за Свети Валентин в два варианта, отразяващи разнообразието във вкусове и отчитащо предпочитанията на различните гости.

Първият сет е истинска ода на гурме изобилието. Започва с богата орехова салата от козе сирене, карамелизирани орехи и сушени домати, която е последвана от гъши дроб с карамел, акомпаниран с хайвер от кайсия, микс ядки и цвекло. Идва ред на порция от риба тон, поднесена със сумак, хайвер от летяща риба, талиолини с мастило от сепия, шарено чери и чипс цвекло. Десертът е разтапящ сетивата опушен бял мус с мараскини. Цената на цялото това великолепие е едва 80.00 лв. на човек, а споменът от вкусната храна остава дълго след края на вечерта.

За ценителите на класиката от Noah + 359 са подготвили салата цветна бурата с домати, шарено чери, олио от босилек, рукола и малдон, последвана от гъши дроб с карамел и пилешко филе за основно, което е поднесено с опушен сос маскарпоне, доматен чипс, царевичен грис, гауда и италиански подправки. Десертът е едноименният опушен бял мус с мараскини, който определено ще ни накара да повторим посещението си в най-скоро време. Удоволствието струва по 68.00 лв. на човек, което е прекрасен повод да посрещнем Свети Валентин и събраха му Трифон Зарезан в голяма и весела компания, или да поканим цялото семейство на празнична вечеря.

Ние имахме щастието да дегустираме менюто на специална предпремиерна вечер, дни преди 14 февруари и смело можем да поканим читателите да се присъединят към нашето кулинарно бягство в ресторант Noah +359. Гарантираме, че това ще бъде вечер, в която любовта не само се усеща, но се опитва във всяка грижливо приготвена хапка.

Резервация на маса за Свети Валентин може да направите още днес на тел. +359 895 005 555, или на място - гр. София, ул.  “Райко Жинзифов” 4, в пряката на ВМА, както и на сайта на ресторанта на адрес www.noah359.bg.