Робин Уилямс сам избра смъртта, хванат в капана на тежка депресия

Робин Уилямс напусна Голямата сцена на живота завинаги и по собствен избор!

Великият актьор е издъхнал вчера и според собствената му съпруга е посегнал на живота си – съсипан от тежка депресия, научи kliuki.bg. Въпреки плановете и предложенията, които очакваха 63-годишният носител на Оскар се е самоубил, явно е безсилен пред собствените си демони. Въпреки това, в официалното съобщение съпругата му Сюзън Шнайдър настоява светът да си спомня за него като човек дал много радост и смях.

Покрусената половинка на Робин Уилямс споделя, че той не е бил просто велик актьор, но и нейния най-добър приятел „...и едно от най-красивите човешки същества. Сърцето ми е непоправимо разбито.”

Шерифът на Калифорния пръв е съобщил ужасяващата вест на света. Едва седем минути след като открили Робин Уилямс в безсъзнание, актьорът издъхнал. Драмата се е разиграла точно по обед, в дома му в Тибурон.

До момента съдебният лекар е дал вещо мнение, че смъртта му е настъпила асфиксия, но е започнато мащабно разследване, което ще приключи след аутопсия на 12 август.

[caption id="attachment_322704" align="aligncenter" width="275"]Робин уилямс почина Човекът, който разсмиваше света с поглед, се оказа дълбоко нещастен[/caption]

Тъжният край на човека, който даде много смях на зрителите, се обяснява с тежка депресия. Въпреки безспорните успехи, Робин Уилямс не се разминал с тежкото заболяване, потвърждава семейството му.

Актьорът още приживе заслужи да е под №13 във вечната листа 100 най-големи комици за всички времена“ и е вписан в Залата на славата на Дисни. Сред наградите му са три статуетки „Златен глобус” и „Грами”.Той рискува и направи достатъчно сериозни роли. Една от тях - тази в „Добрият Уил Хънтинг“ донесе на Робин Уилямс мечтания „Оскар”.