Рики Мартин е много ядосан на сина на сестра си!

Певецът Рики Мартин е извън кожата си от обвиненията на 21-годишния Денис. Собственият му племенник го обвинява във физически и психически тормоз по време на 7-месечната им любовна връзка.

„Не съм посягал по никакъв начин на племенника си. Нито в сексуален, нито във физически, нито в психически план. Тези твърдения са плод на болен мозък, който трябва да се лекува“, пише Рики Мартин в изявление, разпространено от адвоката му.

Информацията за всичко това излезе от медии в Пуерто Рико, откъдето е родом певецът. Племенникът му твърди, че връзката им е била именно там.

По законите на Пуерто Рико за кръвосмешение се дава до 50 години затвор. Засега обаче младежът не е привел доказателства за твърденията си.

Според някои медии пък Денис се опитва да стане богат и известен на гърба на вуйчо си. Младото момче се опитва да използва хомосексуалната си ориентация за тази цел, тъй като и Рики Мартин е гей като него.

Певецът твърди, че не само е бесен, но и много разочарован от Денис, когото познава от бебе. Не е очаквал подобно нещо от него, но го отдава на психически проблем.

Понастоящем Рики Мартин е омъжен и има три деца.