Маги Халваджиян доказа, че се вслушва в народния глас, за жалост на Мария Илиева!

Справедливостта бе възстановена. Най-после нещо в нашата държава да бъде решено от народния глас. Маги Халваджиян реши да поправи грешката на Мария Илиева и да върне Мирян Костадинов в шоуто, на което е продуцент - X Factor.

Kliuki.bg вчера ви съобщи за всеобщия бунт в интернет срещу решението на Илиева да не допусне този 21-годишен младеж до големите концерти. Негодуванието на зрителите бе толкова голямо, че за няколко часа във Фейсбук се сформираха страници и групи в подкрепа на Мирян и връщането му в предаването. Това обаче не бе всичко. Самият Маги Халваджиян бе залят от стотици писма, призовавайки го да върне момчето. Разбира се, виждайки колко почитатели има Мирян, за Маги не остана друго, освен да позволи на Костадинов да участва на концертите, тъй като така рейтингът и финансовите облаги на X Factor ще скочат до небесата.

[caption id="attachment_328005" align="alignright" width="300"]Маги Халваджиян се разправи лично с Мария Илиева Маги Халваджиян се разправи лично с Мария Илиева[/caption]

Господин Халваджиян се показа като достоен човек и пробуди у всички голям респект, защото чу гласа на народа. От друга страна натри носа на Мария Илиева, която не се знае как ще възприеме връщането на Мирян, след като му каза в очите, че публиката нямало да го хареса, а всъщност в момента Мирян бие абсолютно всички участници по зрителски симпатии.

Със сигурност не е приятно да ти кажат в лицето, че си сгрешил, но Мария Илиева сама си го изпроси. Хората я разкъсаха заради нейното решение в Къщата на съдиите. По-странното обаче е, че за толкова години в шоубизнеса Мария така и не е научила какво се харесва и търси, понеже се оказа, че публиката е полудяла по Мирян Костадинов, а тя му каза, че ще се случи точно обратното. Да нямаш развит усет за бъдеща звезда, след 15-годишен опит в музиката, значи, че просто не си за X Factor.