Рени се отказа от любовта

Чалга фурията стана на 53 наскоро и на този етап се е съгласила с "решението" на съдбата. След като се раздели с Борис Пилософ в душата й зейнала огромна празнина.

Въпреки напъните й да завърже свястна връзка, нещата не се случвали.Слухът за нов мъж  и годеж бе поредното любовно разочарование, а мечтания мачо все още не се е появил.

Хитовата поп фолк дива имаше участия в няколко състезания по телевизията, но на този етап няма индикации да е срещнала желания мъж.

„Не търся истинската любов, копнея тя да ме открие. Убедих се, че колкото повече напъваш и настояваш, тя няма да дойде. Цаката му е да се освободиш, да не мислиш за дадено нещо и то ще те намери“, философства Рени.

Признава, че много й тежали отношенията с големия й син, който я загърби и отиде да живее при баща си. Но твърди, че с днешна дата отношенията им се оправили и той е разбрал, че по-скъпо от мама няма на света.

На този житейски етап Рени се е отдала изцяло на работата и новите проекти, както и на грижите по децата си.

Поп фолк дивата  е убедена, че няма сили за поредно любовно разочарование. Затова  не смята, че само ако е непременно  обвързана, само тогава ще е щастлива.