Албена Вулева и Недик не са се появявали заедно от излизането й от Къщата на Вип Брадър!

Голямата уста Албена Вулева сложи край на отношенията си с дългогодишния си партньор Недик. Фурията определено избра най-удачния момент да хвърли оковите и да се отърве от връзката си сега, докато славата й от участието във Вип Брадър още не е залязла. Това разкриха източници, близки до устатата водеща.

Те обаче споделиха и друга, двойно по-пикантна новина. А именно, че раздялата на Албена Вулева с фитнес инструктора Недик е свързана със залитането й по друг мъж. Затаете дъх, защото това е самият... Мартин Карбовски. Колкото и невероятно да звучи, май ще се окаже факт, пише вестник "Всеки ден".

[caption id="attachment_331649" align="alignright" width="225"]Албена Вулева Албена Вулева приключи с Недик, той е бесен[/caption]

Мартин Карбовски и Албена Вулева се засякоха на няколко пъти по време на живите предавания в студиото на Ники Кънчев и на афтърпартито след финала на Биг Брадър Ол Старс. Тъкмо тогава отношенията им се затоплили дотам, че като по чудо преминали границата на колегиалността и приятелството, твърдят запознати.

Между другото ще припомним, че откакто е излязла от Къщата на Вип Брадър, Албена Вулева не се е показвала никъде с Недик. Тя е редовен посетител на светски събития и коктейли, но до момента е придружавана винаги от приятелки жени. А от половинката й, който в крайна сметка ще се окаже просто съквартирант, няма и следа.

"Какво ще прави Албена Вулева с мъж като Недик?! Та този човек думата си не можеше да каже всеки път, когато уж трябваше да я защитава в шоуто. Виж, с Мартин Карбовски си подхождат много повече. Само да не стигнат до ръкопашни схватки като вземат да се надприказват", шегуват се столични зевзеци.

Дотук всичко изглежда нормално, ако не беше гневът на изоставения Недик и заканите му да направи живота на съперника си Мартин Карбовски "тъмно черен". За всички я ясно, че Недик още е силно влюбен в Албена Вулева и едва ли ще остави да му я задигнат като куцо пиле домат. Развръзката тепърва предстои, както и отговорът на въпроса окончателно ли скъса Албена Вулева с него или всичко е просто моментна еуфория.