Андреа цепи мрака с уникална визия!

Андреа просто разцепи мрака с уникална визия. Любимата на Кубрат Пулев си е отявлена красавица, но напоследък бе трупнала няколко килца в повече. Макар че и така изглеждаше зашеметяващо секси, блондинката реши да влезе във форма и набързо стопи цели 10 килограма.

За яд на завистниците и клюкарите, Андреа показа, че не разчита само на фотошоп като някои свои колежки, а държи на перфектния си външен вид в натюрел. За това обаче се изискват доста усилия, които Андреа въпреки ангажиментите си, положи без мрънкане.

[caption id="attachment_307792" align="alignright" width="225"]Андреа смъкна 10 килограма Андреа смъкна 10 килограма[/caption]

Певицата се подложи на предпролетна диета като почти не близва храни, съдържащи бавни въглехидрати и вредни мазнини. Андреа не се докосва до пържено и тестяно, а залага предимно на зърнени култури, зеленчуци, плодове и някои от полезните меса като риба, пилешко и телешко, но само варени или печени, научи Kliuki.bg.

Освен диетата, Андреа наблегнала на фитнеса и упражненията, които не пропуска нито ден, доверяват източници, близки до певицата на Пайнер.

Да, усилията са налице, но налице са и резултатите. Един поглед е достатъчен, за да установиш, че Андреа изглежда просто неустоимо свежа, а формите й са същите като преди години, когато изгря на сцената още тийнейджърка.

Безспорно най-доволен от ослепителната визия на Андреа е приятелят й Кубрат, но пълни с красота остават и очите на феновете й. Които въпреки клюките и сплетните, продължават да й доказват обичта и верността си.

А опитите на разни плеймейтки, изявяващи се като водещи, да нанасят удари по самочувствието на Андреа, са просто шум на вятъра.