Биляна Лазарова призна, че се отказва от певческата кариера!

Биляна Лазарова, която си избра артистичното име Биляниш за музикалната кариера, внезапно реши да се раздели с нея. То за каква ли кариера можем да говорим изобщо - момичето си повярва, че може да стане хитова певица, но уви - не й се получи. Хубавото все пак е, че явно сама го е осъзнала и спира да се напъва.

За отказа си от музиката съобщи самата тя в мрежите след въпроси на последователи кога ще пуска нова песен. "Не предвиждам нищо ново, защото смятам да се откажа от музиката. Разбрах, че не е за мен тая работа", каза Биляна Лазарова, а тези, които останаха разочаровани от вестта, не бяха особено много.

Биляниш обаче не се отказва от певческа дейност заради това, че не я бива особено, а защото смята, че е родена за много по-мащабни и велики дела. "Не смятам, че тук бях на правилното за мен място. Знам, че имам голям капацитет, за много по-важни и значими неща", нескромно се изказа Лазарова.

Биляниш не страда от липса на самочувствие, а както и лично сподели наскоро, харесвала се "пластмасова". Тя визира множеството операции, които си е правила на тези още невръстни години, но не смята да спира с тях, радвайки се, че прилича на кукла.