Певицата се взе за нещо по-привилегировано от тях

Бившата на Константин - Райна предизвика гнева на съквартирантите в къщата на Биг Брадър. Този път обаче възмущението срещу нея бе напълно заслужено. Защото певицата показа, че до известна степен се смята за нещо по-привилегировано от всички тях.

Повод за избухването на съквартирантите бе фактът, че правилата на шоуто не важат за Райнето, която може да влиза и излиза от импровизирания им дом, когато си поиска - демек всеки път, в който има участия в заведенията.

Вярно е, че Лияна също на няколко пъти е била освобождавана от къщата, но това е ставало инцидентно, а при Райна се очертава да се превърне в ежедневие, коментират завистливо брадърите. Още повече сега, когато всички са изключително раздразнени от игричките на Пенка и Джийсън и не търпят принудителното си откъсване от останалия свят.

rainaНа македонското Пиле обаче хич не му дреме за мнението на околните и отказва да се съобразява с прищявките им. Тя била категорична, че ако не й позволят да напуска мястото нощ през нощ, ще си грабне "бохчите" и тутакси ще се омете от риалитито.

Нещо, което продуцентите едва ли ще позволят, предвид важността на Райна за формата и факта, че тъкмо тя им гарантира мечтания рейтинг.