Рапърът от популярния дует „Румънеца и Енчев“, който се разпадна преди няколко години, Георги Енчев изживява най-тежките дни в живота си. Той загуби своя баща след мозъчен инсулт.

Енчев обаче не просто тъжи на родителя си, но е и бесен на много хора. Той смята, че случилото се с баща му не е случайно.

Рапърът излезе с публикация в социалната мрежа, в която се връща близо 30 години назад. В нея той обвинява тогавашния шеф на Сердика Добрич и Българска банка за развитие (ББР), които са били в основата баща му навремето да изгуби цялото си имущество и от този стрес се е разболял от диабет.

Всичко това е пряко свързано със смъртта му преди дни, защото вследствие на диабета е получил инсулта. Тук обаче идват другите виновници, които според Енчев са лекарите в „Пирогов“, които две седмици не разбрали, че пациентът е с инсулт.

Рапърът разкрива, че баща му е бил получил лек инсулт, от който е щял да се възстанови, ако в „Пирогов“ са му били оказали необходимото лечение. Тъй като там не го правят, той получава втори, по-голям инсулт, който вече е фатален.

Георги Енчев е безкомпромисен и мисли да съди „Пирогов“ за лошото лечение, което е било проведено там на баща му. Той се зарича, че няма да остави нещата така, защото има достатъчно пари, за да води съдебни битки с години, само и само да получи някакво възмездие.

Източник: Crimesbg.com