Радостин Василев, бивш спортен министър се оказа начело на съпротивата срещу очевидно лидерската партия ИТН. Слави преди часове обяви, че очаква разцепление от свои кадри като спомена постове и пари в основата на решението им.

Василев още при напускането си онзи ден на министерския си пост опреели решението си като солидарност партийна, а иначе нямал оплаквания към управляващите специално в ресора си. радостин Василев на извънреден брифинг спомена, че не е получил нито лев, ч ее пожертвал кариера и контакти, но за жалост е видял как мафията прокарва сиалта си в управлението.

Асен Василев и Петков също на извънреден брифинг в момента споделят, че мафията през ИТН има шанс да загуби чрез смелостта на няколко депутати, отделили се от Слави в името да следват един по-справедлия модел на управление. Слави е певец и бизнесмен, коментират опонентите му, политиката не му е приорутет, той пък смята, че партията се гради само на неговото име.

След ежедневните скандали и кризи на сцената на политиката в наши дни вече е трудно да се ориентираме сред толкова обвинения. Факт е че много избиратели сега се чувстват подведени, факт е че мнозина съзират засегнати интереси особено на границите ни в последни дни, което се оказа истинския преломен момент. Какъв ще е развоят, нови фирми на границата ни, обслужващи други интереси или накрая след толкова години, държавата явно започва борба с корупцията. дано наистина светлите сили победят тъмните, символично казано.