Психопатът от софийския квартал „Карпузица” не смята, че ще лежи в затвора и се надява, че в най-скоро време ще излезе от полицейския арест, за да си продължи зверствата срещу животните. Той отсега се заканва да продължи делото си, като този път може да стигне до убийство.

„Скоро ще изляза от ареста и отново ще измъчвам и кучета, и котки, никой не може да ме спре.”, заканвал се Захари Шулев.

Той вече бил измислил нови мъчения за животните и как ще ги изтезава. Освен традиционния побой, 37-годишният психопат замислял зверства като вадене на зъби, на очи и подобни психопатски деяния.

Припомняме, че преди няколко дни той бе арестуван заради голям побой над куче в квартал „Карпузица”. Живушите там споделят, че това не е първото такова деяние на Захари и че в миналото е пребивал не само кучета, но и котки.

В момента Шулев се прави, че съжалява за деянията си, но истината е съвсем друга. В себе си той криел душа на садист, но понеже го било страх от затвора, досега не е посягал на човек, а само на животни. Той не предполагал, че и за това може да лежи в затвора.

Работи се по версиите за мотива на психопата да пребива кучета и котки. Според едната версия е с психически отклонения и това, което иска да стори на хората, го пренася на животните, за да не се озове за дълго зад решетките. Според другата версия пък Шулев имал травма от куче, причинена в детството му, може би ухапване или някакъв друг стрес, което го е настроило срещу най-добрия приятел на човека.

Източник: Crimesbg.com