Един от топ моделите на нашето съвремие Адриана Лима е очакване на третото си дете. Оказа се, че тя ще става майка на момченце този път. Моделът има две дъщери - на 12 и на 9 годинки, те са деца и на спортната легенда Марко Ярич.

Провокативните визии на бременната Адриана Лима на червения килим в Кан

Лима е вече на 40 години, но продължава да е привлекателна и макар че не обича да показва личния си свят пред медиите, избра един много демонстративен подход, за да представи на света третота си бремонност.

Тя засне корица на световното модно списание  ELLE, където позира с наедрелия си корем. Лима коментира, че се чувства страхотно, създава се живот, това е вълшебно. Адриана очаква дете от половинката си Андре Лемърс.

Адриана се наслаждава на тази си бременност, което личи от множеството й появи с тоалети доста разголени, позволявайки да се види целия й корем. Наскоро в Кан, тя смени някоко рокли, всички описващи бремеността й, мнозина коментират, че толкова разголеми дрехи за бременна, не са много изящщни. Дори в предаването На кафе, онази сутрин, темата се завъртя. Дарин Ангелов призна, че една дама може да е много чаровна и елегантна, дори и в последния си месец, без да облича странни тоалети, визирайки един от тези на Адриана. Пример беше актрисата Аджелина Джоли, която беше бременна, дори износи и близнаци и винаги беше стилна при всяка своя поява.

Адриана от своя страна, сподели в постове, че иска да позира и по-разголена макар и с корем, което я впечатлило от колежката й Риана, знаем, тя се снима постоянно и в какви ли не визии докато сега е в очакване на детето си.