Уникален купон с Преслава и Андреа при откриването на СПА Хотел Персеник завладя всички присъстващи!

Преслава и Андреа умеят да правят шоу. Това е вън от съмнение и в това се убедиха всички в новия СПА Хотел Персеник, които присъстваха на откриването му. Двете фолк диви бяха гости на тържеството и трябваше да изпълнят някои от своите големи хитове, видя Kliuki.bg. Макар да остана съмнение относно живото им пеене, все пак публиката изпадна в екстаз, дали заради алкохола, дали заради песните, но всички станаха на крака, за да танцуват.

[caption id="attachment_317449" align="alignright" width="300"]Преслава и Андреа пак се развихриха Преслава и Андреа пак се развихриха[/caption]

Направи впечатление и визията на Преслава и Андреа. И двете се бяха постарали да изглеждат доста еднакви, тъй като бяха нахлузили розови рокли с широки деколтета. Те демонстрираха доста приятелски отношения. Както е известно, най-близката на Андреа е Анелия, но Преслава е именно от техния лагер и също е близка с Ани. Купонът е в кръвта на фолк певиците и това е ясно за всички.

"Харесвам това й качество. Тя знае да се весели и да прави шоу. Смея да кажа, че и аз съм такъв човек. Затова в нашата любов никога няма скука." - казва за Андреа нейният приятел Кубрат Пулев.

Вижте с очите си купона, който Преслава и Андреа сътвориха във въпросния хотел!