Не е ясно какво е състоянието му

В Бургас бе прегазен криминогенът Стойчо Мирчев, по-известен като Барона.

Инцидентът се е случил в следобедните часове на вчерашния ден и е бил предизвикан от самия него. Сблъсъкът се е случил на булевард „Тракия“ в бургаския квартал „Славейков“, отбелязва Флагман.

Барона е приет с множество наранявания в болница, след като е бил блъснат от червено Ферари със софийски регистрационен номер, докато управлявал тротинетката си.

Барона, който е истинска легенда в нисшия ъндърграунд изфучава според свидетели с поне 40 км./ч с тротинетката си на пешеходната пътека. Следва зрелищно забиване в тузарския автомобил.

Като по чудо се е разминал със смъртта. Това, което го е спасило е фактът, че шофьорът на Ферарито карал много бавно, а миг преди това пропуснал четирима пешеходци на зебрата, на която изскочил и Барона с тротинетката си.

На този етап все още не е известно какво е състоянието му. Свидетели на случката разкриват, че към момента на пристигането на екипа на Спешна помощ е бил контактен, но пък „виел на умряло“.

Припомняме, че Стойчо Барона е култова фигура за бургаския ъндърграунд. Той е осъждан многократно за разпространение на дрога, кражби и грабежи. Разбира се има и престой зад решетките. Освен това е и един от свидетелите на прокуратурата срещу групата на Митьо Очите.

Източник: blitz.bg