Вчера тя изгуби не просто съпруга си, а своята най-голяма любов, своя най-добър приятел, спътник, учител и опора. Деси Стоянова преживя страшна трагедия, след като инсулт уби Велислав Русев - нейна половинка и уважаван от всички журналист. При това едва на 57 години.

Разбира се, никой не си и помисли, че ще види на екран Деси Стоянова - нито днес, нито през някой от следващите дни. Предаването "Преди обед" ще се води от колегата й и от различни гости, които да я отменят, докато е нужно да се събере.

Е, Деси показа, че е силна и вече го направи. Преди минути. Само тя си знае колко и какво й е коствал този пост, но тя излезе в мрежата с мъчителни думи за мъжа си Велислав Русев:

"Вельо. Отиде си... Мъжът, в когото преди 24 години се влюбих от душа в коридорите на вестник "Сега". За когото по-късно избрах да се омъжа и който е бащата на децата ми.

Аз пораснах с него и разчитах на него. Много сме се смели, много сме и плакали през годините. И сме си мълчали заедно. Това са хиляди нишки, които ни свързваха през всички тези години. И не! Никой и никога не е подготвен за моменти като този", написа Деси Стоянова.

Отново изказваме съболезнования за тежката загуба! Поклон!