Ники Михайлов измами всички, дори Алисия! Резилът му е огромен!

Доскорошният тежкар Ники Михайлов се превърна в посмешище, след като голямата му измама бе разкрита, а резилът му лъсна на показ. Оказа се, че Ники Михайлов е лъгал най-нагло дори Алисия, а да не говорим за почитателките си, които се опитва да зарибява с какви ли не глупости във Фейсбук.

Спомняте ли си бебешко синьото Порше, с което Ники Михайлов се похвали в профила си в социалната мрежа само преди седмица-две?! Разбира се, че го помните, тъй като и самата Алисия неведнъж се изфука с него, ала - "вижте каква кола ми купи гаджето!".

[caption id="attachment_320882" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов Ники Михайлов опитва да бъде тежкар, но просто стана за резил[/caption]

Купи, ама друг път! Оказа се, че Ники Михайлов не си е и помислял за ново Порше. Това е старото, но пребоядисано, пише Хотарена.нет.

Скандалът избухна, когато самият Ники Михайлов забрави за лъжата си във Фейсбук и се ожали как градушката, паднала над столицата, помляла Поршето му и се наложило да го пребоядисва. Срам голям! Но като лъжеш, поне трябва да си правиш труда да помниш лъжите си, нали?!

Така че, дами, не се точете и не съжалявайте, че Ники Михайлов не е ваше гадже - той и без това не е толкова щедър, че да ви купи Порше, при това в цвета на лака ви за нокти. Смях голям!

[caption id="attachment_320883" align="aligncenter" width="300"]Ето я новата-стара кола на Ники Михайлов Ето я новата-стара кола на Ники Михайлов[/caption]

Самата Алисия разбрала за лъжата на Ники Михайлов след няколко дни и побесняла. Двамата не се били виждали от седмица и горката решила, че синьото Порше от снимката е подаръкът на Ники Михайлов за нея. Илюзии, илюзии...

Така че, за недоразбралите уточняваме отново - въпросното синьо Порше на Ники Михайлов е старото му Порше Панамера. Скъпоценното му возило обаче бе поочукано от страшната градушка и Ники Михайлов просто му тегли една боя - нищо повече. Работата е малко, резилът обаче е голям!