Елен Колева има влечение само към възрастни мъже!

Актрисата Елен Колева открай време върти любов с по-възрастни от нея мъже, но ако се вгледаме в любовния й живот, ще видим, че тя никога не е имала гадже, което да е от нейното поколение. Винаги е търсила ласките на господа, които са родени поне десетилетие по-рано от нея.

Най-известните й връзки са със Сашо Майонезата и Калин Терзийски. Единият е с 30 години над нея, а другият с 20.

Всъщност Колева не се възбуждала от свои връстници, вещаят слуховете. Тя изпитвала наслада от секса само ако го прави със зрял мъж, който има достатъчно натрупан опит зад гърба си.

В момента безработната актриса върти любов също с по-възрастен мъж. Това е чужденецът Дъглас, който живее в Лондон и с когото се виждат от време на време за порция плътски удоволствия.

За жени и мъже с влечения към по-възрастни хора си има термин и той е геронтофил. Така се наричат всички хора, които традиционно правят секс само със значително по-големи от тях партньори.

Според психолозите подобни прояви у някои хора се коренят в травми от детството. Специалистите твърдят, че много често жените, които не са имали бащина подкрепа, са склонни да я търсят във връзките си с мъжете.

Елен Колева е жертва на страшна трагедия. Тя на практика е израснала без баща. Когато е само на 4 г., татко й Николай Колев, който по онова време е сред обещаващите родни актьори, умира от лептоспироза. Трагедия, която бележи живота на Елен.